EVLENMEK İSTEYEN  KIZINI SİLAHLA VURDU 

Trabzon'da yaşayan Niyazi O. (55), tartıştığı kızı İlknur O.'yu (18) tabanca ile ateş ederek başından ağır yaraladı. Kızını yaralayan baba, ilk müdahaleyi kendisi yaptıktan sonra polisi arayarak yardım istedi. 
KIZI VURDU İLK MÜDAHALEYİ YAPTI 
Trabzon Akçaabat İlçesi Sarıtaş Mahallesi'nde geçen hafta kendisinden yaşça büyük olan bir kişi ile evlenmek isteyen İlknur O., durumdan babasını haberdar etti. Bu duruma karşı çıkan baba ile kızı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba kız kavgaya tutuştu. Bu sırada Niyazi O., tabanca ile kızı İlknur O.'ya ateş etti. Genç kız başına isabet eden kurşunla yere yığıldı. Kanlar içerisinde kalan genç kıza ilk müdahale babası tarafından yapıldı. 
AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekibinden yardım istendi. İlknur O., kısa sürede olay yerine ulaşan ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından İlknur O., Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra Niyazi O., polis tarafından gözaltına alınan ve sorgulandı. Pişman olduğunu belirten Niyazi O., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.