Gelecek Partisi, Trabzon İl Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi’nin Trabzon İl Başkanı, eski Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu’nun olduğu öğrenildi.   Gelecek Partisi’nin Ankara Çankaya’daki Genel Merkez Binası yapılan törenle açıldı. Açılış töreninde, Trabzon ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Genel Merkezin açılışı sırasında, Türkiye’deki ilk başkanlarından bazılarının da isimleri belli oldu. 
Açılışı töreninde Trabzon İl Başkanı olarak Mali Müşavir Ahmet Kamil Velioğlu’nun adı açıklandı. 
 Velioğlu, bilindiği gibi 2018 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den, Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olmuştu. 



HASAN KAMİL VELİOĞLU KİMDİR?

5 Eylül 1977'de Trabzon'da Yenimahalle’de doğdum. İlköğretimimi 100.Yıl İlköğretim Okulunda, Orta Öğrenimimi Trabzon Lisesinde tamamladıktan sonra KTÜ İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü Ekonomist Ünvanıyla tamamladım. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünü okudum. İş hayatıma Gıda, Bahçe Oyuncakları sektörlerinde faaliyet gösteren bazı ulusal firmaların bölge müdürlüklerinde yöneticilik görevleriyle başladım. Bir süre Trabzon’da kendi adıma ticari faaliyetlerde bulundum. Mali Müşavirlik eğitim sürecini tamamladıktan sonra Mali Müşavirlik Ofisi açarak firmalara Mali Danışmanlık yapmaya başladım.  15 Temmuz Darbe Girişimi öncesinde Devletimiz tarafından Trabzon'da FETÖ ile irtibatlı olduğu düşünülen firmalara KAYYUM olarak atanarak bu kritik dönemde Kayyumluk görevini ifa ettim.  2016 Yılında TÜRMOB (Türkiye Mali Müşavirler Odalar Birliği) Trabzon Delegesi olarak seçildim. Trabzon’u temsilen TÜRMOB yönetim kurul üyeliği adayı oldum.  Siyasi Hayatıma 1998 de Üniversite Yıllarımda Liberal Demokrat Partide Başladım. LDP Trabzon İl Yöneticiliği ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2002 sonrasında AK Partide Ortahisar İlçe Yöneticiliği, Trabzon İl Yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Doğduğum günden bugüne 41 yıldır Ortahisar ilçesinde ikamet ediyorum. Rabbim son nefesimizi verene kadar da bu şehirde yaşamayı bizlere nasip etmesini diliyorum.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.