Günübirlik evlere ceza yağdı

Emniyet Müdürlüğü yasadışı konaklamayı takibe aldı

rabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 20 Ocak-26 Ocak tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 5 günübirlik konaklama tesisine toplam 45 bin 60 TL idari para cezası verildi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 20 Ocak-26 Ocak tarihleri arasında yapılan operasyonlarda FETÖ/PYD’den 4 şüpheli yakalandı. Toplam 15 bin 655 şahıs sorgulanırken, yabancı uyruklu 210 şahıs da denetim ve kontrolden geçirildi. Yapılan kontrollerde 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 85 adet fişek, 4 adet delici kesici alet, 144,09 gr. esrar,1,39 gr skunk esrar, 177,5 adet ecstasy hap, 3 adet uyuşturucu hap, 4,57 gr metamfetamin, 1 adet dijital hassas terazi, 3 adet cam düzenek, 1 adet plastik düzenek, 1 adet uyuşturucu için kullanılan nargile düzenek, 509 paket kaçak sigara, 79 lt kaçak içki,34 adet senet, 1 adet sahte kimlik ve 9 adet taklit ürün ele geçirildi.

FUHUŞLA MÜCADELE

Fuhuşla mücadele kapsamında 8 bayan hakkında Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı, 2 yabancı uyruklu bayan sınırdışı edildi, ülkemize illegal giriş yapan 1 yabancı uyruklu bayan geri gönderme merkezine teslim edildi. Sarhoşluk, gürültü, rahatsız etme, tütün mamulleri tüketimi, yasadışı bahis ve diğer konularla ile ilgili olarak da 12 şahsa Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı.

5 GÜNÜBİRLİK KONAKLAMA TESİSİNE CEZA

Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 47 şahıs yakalandı. Kayıp olduğu bildirilen 6 şahıs bulundu.  Açıktan Alkol Tüketimi ile ilgili 2 işyeri, Tütün Mamulü Tüketimi ile ilgili 1 işyeri ve Kapatma Saatine Riayet Etmeyen 3 işyeri olmak üzere toplam 6 işyeri hakkında işlem yapıldı. 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında yapılan çalışmalarda ilgili kanuna muhalefetten 5 günübirlik konaklama tesisine toplam 45 bin 60 TL idari para cezası ve 1 işyerine kapatma cezası uygulandı.

76 OLAY AYDINLATILDI

taksirle yaralama, kasten yaralama, tehdit, iş kazası, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçları başta olmak üzere (76) olay aydınlatıldı ve 274 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Farklı gün ve saatlerde parklar 278 kez kontrol edilirken, 574 işyeri kontrol edildi.

SÜRÜCÜLERE 635 BİN 374 TL CEZA

Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde ise; toplam 11 bin 313 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Bin 841 araç sürücüsüne ve tescil plakasına toplam 635 bin 374 TL cezai işlem uygulandı. Çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 7 araç sürücüsüne trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlendi.  115 araç ise trafikten men edildi.

Anahtar Kelimeler:
FETÖCezaSürücüAlkol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.