İKİ BAŞKAN YEMEKTE

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eşi, Zorluoğlu ailesinin misafiri oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç akşam yemeğinde buluştu. Ailece bir araya gelen iki başkan, gecenin sonunda selfie çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu akşam; çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımızın misafiri olduk. Kendilerine ve eşleri hanımefendiye misafirperverliklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” ifadeleriyle  duyurdu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Bu selfie de evimizde misafirimiz olan Ahmet Başkan ve kıymetli eşine gelsin’ şeklinde paylaşım yaptı. Genç ve eski Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yıldızı barışmıyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teşkilât 5 yıl önce

der nasıl olsa oylar da cepte. Sayın Zorluoğlu yeter artık bu şehri daha fazla kandırmayın siz Rize yapılan yatırımları gördünüz mü. Ben geçen yıl Rize gittim bundan on yıl önce gitmiştim daniyamadim şaşırtım. Trabzon her yıl daha geri gidiyor. Bütün yazdıklarımın eksiği varda fazlası yok.

Avatar
Sınan 5 yıl önce

1 kişi cikipta Zorluoğluna sayın başkan istanbuldan getirdiğin konyalı yedifark ajansin bu şehirde şaibeli işlere karıştığı bu sirketin buradan kapatıp girmemesi durumunda bu gerçekler gün yüzne daha cok çıkacağını genel merkeze bu konunun taşınacağını neden sormadı.? Oğlununun gayri resmi ortak olduğu 3 aysa 5 ayrı firmaya 2 milyonun üzerinde faturra kesildiği bu 5 ayrı firmanın 1 yedifark ajans. 2. Laf dijital. 3 baha organizasyon 4 zen reklam. 5 lotusc teknoliji yapı. Bu 5 firma aynı şekilde seçim dönemi 1 milyon 890 bin tl oğlunun organize ederek il başkanlığına kestirdiği faturalar. Bu soruları neden kimse sormadı.? Şimdide türk yıldızları organizasyonu verildi kentlerine odadanda 176 bin tl bir iş aldılar ihlale yok teklif yok bu firmaya bunları verenin alllah belasını versin bu firmanın elemanı başkanım danışmanı şimdi Nasil bir ağ kurulduğunu siz düşünün bu pisliği temizlemedigi sürece bu iş çok su kaldıracak