İki başkandan destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyasına Trabzon'dan destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya Trabzon Belediye Başkanları da maaşlarını bağışlayarak katkı verdi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasında başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Trabzon’da ki belediye başkanları da destek verdi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlamasının ardından Trabzon’da da ilk bağışı yapan isim Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu oldu. Zorluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiye kampanyasına bende 1 aylık maaşımı bağışlıyorum” ifadelerini kullandı. 


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, “Birlikte başaracağız dedik ve beraber omuz omuza mücadele veriyoruz. Vakit, milletimizin en önemli özelliği dayanışma hasletinin en güzel örneklerini sergileme vaktidir. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan kampanyaya kapsamında bende maaşımı bağışlıyorum”diye paylaşım yaptı.  Öte yandan diğer belediye başkanlarının da ilerleyen saat veya günlerde maaşlarını bağışlaması bekleniyor.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.