İki Şirketle Rant Dağıtımı Yapıldığı İddia Ediliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde para kaynağı şirketlerde henüz bir yıl dolmuşken, yeni değişikliklere gidildi. 

‘İşe Göre Adam’ Prensibi Bitti ‘Adama Göre İş Devri’ Başladı Başkan Danışmanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül, artık yakınlarını da şirketlerde Yönetim Kurulu üyesi yapmaya başladı. Belediye ile ya da belediyecilikle uzaktan yakından ilgisi olmayan isimler yönetime alınarak maaş bağlandı. Belediye şirketleri adeta rant çiftliğine dönüştürüldü.  Adnan Gül’ün Yakınları da Artık Şirketlerden Maaş Alacak İşte yeni çifte maaşlılar. Adnan Gül (Başkan Danışmanı), Şerfi Özgür (Bir önceki yönetimden geliyor), Fatih Bektaş (KTÜ Eğitim Fakültesinden, Adnan Gül’ün yakın dostu), Murat Öztürk (TOKİ’den geldi. Fen İşleri Daire Başkanı), Mehmet Yanık (Genel Sekreter Yardımcısı. MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun kuzeni.)

Büyükşehirin Şirketleri Adeta  Arpalıklara Dönüştürüldü

Başkan Zorluoğlu, ‘işe göre adam yerine, adama göre iş’ prensibiyle çalışmaya devam ediyor. Genel Sekreter de dahil, istediği Genel Sekreter yardımcılarına ve Daire Başkanlarına arpalık gibi kullandığı şirketlerde maaş veriyor. Bu şirketlerden biri de Turkuaz oldu. Yeni oluşan Turkuaz Yönetim Kurulu’nda da şu isimler yer aldı. Çifte Maaşlı Sekreterler, Daire Başkanları ve Danışmanlar  Mesut Aydoğar (Bilgi İşlem Daire başkanı), Emre Gulsever (Başkan Zorluoğlu’nun danışmanı), Serkan Şeker (Bursa’dan naklen geldi. Daire başkanlığına getirildi. Başkan danışmanı Adnan Gül’ün kuzeni.),  Gürcan Başar (Genel Sekreter Yardımcısı), Ali Samet Yıldız (Başkan danışmanı) ve Ahmet Adanur (Genel Sekreter.) Bakalım sıra hangi şirketlerde...günebakış
 

Anahtar Kelimeler:
TokiAdamYönetimDanışman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 4 yıl önce

OFG ondan önce belediyede görev yapan yakınlarına görev verdi diye kıyameti koparanlar şimdi nerdesiniz ?