İLÇELERE EMNİYET  MÜDÜRÜ ATANDI

Trabzon’daki ilçelere üst düzey emniyet müdürü ataması yapıldı

İLÇELERE EMNİYET MÜDÜRÜ ATANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü, tayin atama döneminde 17 polis müdürünü Trabzon’da görevlendirdi. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon’a görevlendirilen müdür ve emniyet amirlerinin görev yerlerini belirledi.

EKİBİNE TAKVİYE GÜÇ GÖNDERİLDİ

Trabzon’da uzun yıllardır yaşana müdür açığı sona erdi. Trabzon’da göreve başladıktan sonra elindeki mevcut kadro ile olağanüstü bir çalışma örneği sergileyen ve kentin huzurunu en üst düzeyle sağlayan Emniyet Müdürü Metin Alper yeni dönemin planlamasını tamamlandı. Türkiye’nin çeşitli illerinden Trabzon’a gönderilen polis müdürleri görev yerlerini belirleyen Emniyet Müdürü Metin Alper’in halkla kurduğu diyalog ise, tüm kesimler tarafından büyük takdir topluyor.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN BELİNİ KIRDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, Adıyaman’dan alınarak Trabzon’a gönderilen Metin Alper, kentte gerçekleştirdiği operasyonlarla özellikle uyuşturucu tacirlerinin adeta belini kırdı. Uyuşturucu tacirlerin yeni yöntemlerini deşifre eden Emniyet Müdürü Alper’in ekibi, hem pandemiyle mücadele etti, hem de operasyonlarını sıklaştırdı.

17 MÜDÜR GELDİ, 2 MÜDÜR İSE GİTTİ

İki polis müdürünü Trabzon’da Çorum ve Ankara’ya tayin eden Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon’a 7, 2. Sınıf Emniyet Müdürü, 3, 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 2, 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve 5 emniyet amiri atandı. Trabzon Özel Harekat Müdürü ve Terör Müdürü ise tayin oldu.

İLÇELERE 2. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ GİTTİ

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, 7 ikinci sınıf emniyet müdürünü ilçelerde görevlendirdi. Müdür Alper, Akçaabat, Çarşıbaşı ve Düzköy ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne Mustafa Doğurcan’ı, Of, Dernekpazarı ve Hayrat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Rafet Kantar’ı, Sürmene, Çaykara ve Köprübaşı Emniyet Müdürlüğü’ne Hakan Şap’ı, Vakfıkebir ve Şalpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Erdal Ergüven’i, Beşikdüzü ve Tonya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Alper Güneş’i, Yomra ve Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Hasan Hüseyin Kaya’yı atadı.  Bu arada Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 3. Sınıf Emniyet Müdürü Recep Öztabak’ı,  Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise 4. Sınıf Emniyet Müdürü Veli Göçmen getirildi.

EMNİYETTEKİ ŞUBE MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

Trabzon’da KOM, güvenlik, koruma ve istihbarat şube müdürleri de değişti. Trabzon’da Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığına Nuh Tezcan getirilirken, Suvat Sezer’in şube müdürü olarak göreve devam edeceği öğrenildi. Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Şevki Pekdemir ise Güvenlik, Gökmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nden sorumlu oldu. Bu arada 2. Sınıf emniyet müdürleri Salih Turalı, Narkotik, Trafik ve Silah Şube Müdürlüğünden, Kazım Günay Demiralay ise Terör ve KOM Müdürlüğünden ve Volkan Özeren ise havalimanı, deniz limanı ve çevik kuvvet şube müdürlüğünden sorumlu emniyet müdür yardımcısı olarak görevine devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.