KORONA PROVOKATÖRLERİ İŞ BAŞINDA

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, sosyal medya ve WhatsApp üzerinden koronavirüsle ilgili yayılan bilgilere itibar edilmemesi konusunda uyardı. Resmi kurumlar dışındaki mesajların kaos ve panik ortamı yaratma amacı taşıdığını dile getiren Gedikli, mesajların ardından Türk düşmanlarının yer aldığını söyledi.

KAOSTAN BESLENENLERİN HEDEFİ TÜRKİYE

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, dünyada 5 bin kişinin yaşamına mal olan ve Türkiye’de de 18 kişide tespit edilen koronavirüsle ilgili sosyal medya ve WhatsApp üzerinden yayılan mesajların niyetlerinin kaos ve panik ortamı oluşturmak amacında olduğu uyarısında bulundu. Türk devletinin çok güçlü bir devlet olarak koronavirüsle başa çıkmak noktasında başarılı olduğunu dile getiren Gedikli, devlet düşmanlarının güven kaybına yol açacak mesajlarla bu güveni zayıflatma çabası içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Gedikli, Sosyal medya ve Whatsapp üzerinden yayılan bilgilere itibar etmemeliyiz. Bu tarz paylaşımlar toplumda panik ve kaos yaratacağı bilinerek uydurulup, servis edilmektedir. Güven kaybına yol açarak; Milletimizin zaafa düşmesini ve böylelikle kaos ortamını amaçlayanlar var.

Şunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım Türk Devleti çok güçlüdür. Rahat olalım ama bir taraftan da tedbirli olalım... Hükümetimiz son derece yerinde hamlelerle ve uygulamalarla gelişmeleri takip etmektedir. Dünyada virüsün en iyi kontrol edildiği ülkenin Türkiye olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Kaldı ki Çin’de bile 1.5 milyar nüfusun içerisinden sadece aşağı yukarı 80 bin vakaya rastlanmıştır. Kaos ortamı yaratacak bir durum yok. Biz sadece bize düşenleri yapacağız... Bize düşen sadece;

Önlemlerimizi almak, bu süreçte sosyalleşmeyi azaltmak, Boş zamanlarımızda evimizde oturarak maalesef hayatın yoğunluğundan ailemize ayıramadığımız zamanı ailemize ve çocuklarımıza ayırmak, Evimizde ailemizle sohbet etmek, kitap okumak, belgesel seyretmek vs... Bu büyük millet gerekli önlemleri alarak en az vakayla bu tehlikeyi de atlatacaktır...” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MHPTürkiyeDevletMalKorona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.