KTÜ'lü Profesörün ağabeyi ölü bulundu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Cömert’in ağabeyi 60 yaşındaki Metin Cömert, yalnız yaşadığı Erdoğdu'daki evinde ölü bulundu. Cömert’ten 3 gündür haber alınamaması üzerine evine gidildiğinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cömert’in cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, ilk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor. 
 Cömert’in muhtemelen 3 gün önce kalp krizinden hayatını kaybettiği ailesinin de bu günden sonra kendisinden haber alamadığı belirtildi.   

 

Anahtar Kelimeler:
KtüKalpHaberErdoğdu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ANZEL TURAK 4 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN METİN CÖMERT ABİ BİZİM BİNAMIZDA OTURAN ÇOOK SAYGILI EFENDİ SESSİZ SAKİN KENDİ HALİNDE BİR ADAMDI ŞOK OLDUK ÜZÜLDÜK RABBİM TAHSİLATINI AFFETSİN MEKANI CENNET OLSUN İYŞALLAH