KUSURLU SÜRÜCÜDEN  ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

İki kişini öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazanın sürücüsü hakkında dava açıldı

Trabzon’da iki kişini öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazanın kadın sürücü hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

ÖLÜM NEDENİ İÇ KANAMA…

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde 61 BR 170 plakalı aracı ile sehir halinde olan Saliye K., aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek önce 06 VGU 05 plakalı otomobile ardından da kaldırımdan yürüyen yayalara çarptı. İki kişini öldüğü 8 kişinin yaralandığı kazanın ardından soruşturma başlatıldı. Araç içerisinde bulunan Ali Aksu’nun kazaya bağlı kaburga kırığı ve iç kanama sonucu öldüğü belirlenirken, Cahit Karslı’nın ise çeşitli bölgelerdeki kırıklara bağlı olarak iç kanama sonucu gelişen komplikasyonlar sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

SORUŞTURMA TAMAMLADI

Aracın hızını kavşaklara girerken azaltma kuralını ihlal ettiği belirtilen sürücü Saliye K., hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.  Taksirli ölüme ve yaralamaya neden olmak suçundan yargılanmasına karar verilen Saliye K.’nin  2 yıldın 15 yıla kadar hapsi talep edildi. SavcSavcı, sürücü kadının babasını ölümünden kaynaklanan suçtan dolayı TCK 22/6 maddesine göre ceza verilmemesini, diğer kişinin ölümünden ötürü ise cezalandırılması talep etti.  Bu arada sürücü hakkında şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.