Mahkûmlar Ne İstiyor?

Cezaevinden talep geldi

Beşikdüzü T. Tipi Kapalı İnfaz Kurumu Kapalı Cezaevi mahkûmları, geçtiğimiz kasım ayından beri çok sevdikleri Trabzonspor’un maçlarını izleyemediklerini söyleyip, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslendi.

“TRABZONSPOR’UMUZ BİZE HAYAT VERİYOR”

Trabzonspor’un maçlarını izleyemeyen Beşikdüzü T. Tipi Kapalı İnfaz Kurumu kader mahkûmları, durumlarını anlatan bir mektup kaleme aldılar.  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslenen mahkûmlar, “Trabzonspor'umuzun maçlarını maalesef izleyemiyoruz. Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na ve tüm yetkililere ve ilgililere sesimizi duymalarını ve bu sese kulak vermelerini istiyoruz.” dedi.

“BİZİ DERİNDEN ÜZMEKTEDİR”

 “Ailemizden ve sevdiklerimizden ayrı olmanın hasretini ve özlem'in yaşıyorken her şeye rağmen kimi zaman mutlu eden kimi zaman üzüldüğümüzü hissettiren her şeye rağmen varlığı ve ruhu ile bize hayat veren Trabzonspor'umuzun maçlarını maalesef izleyemiyoruz. Kasım ayından beri cezaevinde Lig TV bulunmamaktadır. Açık cezaevinde olmasına rağmen kapalı infaz kurumunda olmaması bizi derinden üzmek de ve mağdur etmektedir.”

“ÜCRETİN TARAFIMIZDAN ÖDENECEĞİNİ BEYAN ETTİK”

“Bu süre zarfında kurum yönetmenliğine ve idaresine ne kadar dilekçe yazmış olsak da maalesef bu talebimiz şu ana kadar gerekli bir adım atılmıştır. Ücretin tarafımızdan ödeneceğini beyan ettik. Trabzon'da cezasını çeken mahkûmları olarak Trabzonspor'umuzun maçlarını izleyememek bizi derinden üzmektedir. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na ve tüm yetkililere ve ilgililere sesimizi duymalarını ve bu sese kulak vermelerini istiyoruz. Lütfen sesimize kulak verin...” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.