Moral ziyareti

Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Alper Bektaş ve Başkan Yardımcıları Cem Çapkınoğlu, Köksal Karslı, Hüseyin Şimşek, Mustafa Kul ve Zafer Ofluoğlu bir süre önce gerçekleşen yangın nedeniyle birçok iş yeri zarar gören Mobilyacılar Sitesi'ni ziyaret ederek, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

PANDEMİNİN ÜSTÜNE BİR DE YANGIN

Gerçekleşen yangınla beraber zor günler geçiren esnafı moral ziyaretinde bulunan MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, Mobilyacılar ve Marangozcular Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirdiklerini ve geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını söyledi. Yangından sonra neler yapılabileceğini kaydeden Bektaş, “Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaf kardeşlerimiz çıkan yangın hadisesi nedeniyle de büyük olumsuzluk yaşadılar. Bizlerde MOBİAD olarak hem moral vermek hem de neler yapılabiliriz diye konuşmak üzere Mobilyacılar ve Marangozcular Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirdik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu tür durumlarda şehrin tüm yönetenleri, STK’ları tek vücut olarak esnafımızı yalnız bırakmıyor bu vesile ile de bizler gibi moral veren destek olan tüm yönetenlerimize teşekkür ederiz. Şükür ki can kaybı yok, şükür ki kimsenin burnu kanamadı. Yeter ki mala gelsin de cana gelmesin” ifadelerini kullandı. Mobilyacılar Sitesi Başkanı Köksal Seymen’den ziyaretlerinden ötürü MOBİAD heyetine teşekkür ederek her zaman her konuda desteklerini esirgemedikleri için Başkan Bektaş ve MOBİAD heyetine memnuniyetlerini sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.