Muhtardan Büyükşehir ve TİSKİ’ye su sitemi!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Velioğlu, mahallesine ve çevre mahallelere su veremeyen Büyükşehir ve TİSKİ’ye sitem etti. Mahallesine Atasu’dan yıllardır su verilmediğini dile getiren Velioğlu, “İnsanların bedduasını geçtim susuz kalan hayvanların günahı size yeter!” dedi. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Velioğlu, mahallesine ve çevre mahallelere su veremeyen Büyükşehir ve TİSKİ’ye sitem etti. Mahallesine Atasu’dan yıllardır su verilmediğini dile getiren Velioğlu, “İnsanların bedduasını geçtim susuz kalan hayvanların günahı size yeter!” dedi.

BÜYÜKŞEHİRE SİTEM ETTİ!

Trabzon’u yönetenlere seslenen Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Velioğlu, “Size sesleniyorum su cenneti olan Trabzon’da, Ortahisar’ın merkez mahallelerine su veremeyen ve iki aydır suyu olmayan ve mahalle sınırları içinden geçen Atasu hattından yıllardır mücadele vermeme rağmen bize su verilmiyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesini yönetenler! İnsanların bedduasını geçtim susuz kalan hayvanların günahı size yeter! Bu şehrin her zamanki şanssızlığı şehri bilmeyen bu şehirde yaşamayan, kırsaldaki insanları ikinci sınıf insan muamelesi yapan kişiler muhtarıyla toplantı yapmayan ancak seçim zamanı geldi mi muhtarı arayan, toplantı yapan kişiler tarafından yönetiliyor. Bunun hesabı günü geldi mi sorar bu vatandaş size!” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
MuhtarTiskiGözalan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.