ŞANTAJ MI GERÇEK HABERCİLİK Mİ?

Başkan Zorluoğlu, hakkında çıkan haberlere iftira ve yalan diyerek suçlama yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hem yerel hem de ulusal basında kendisi ile ilgili yalan ve iftira içerikli haberler yapıldığını ileri sürerek, haberleri yapanlara sert sözlerle yüklendi. Şantaja uğradığını ileri süren Zorluoğlu ulusal basında çıkan haberleri yerel basına yükleyerek suçlamalarını sürdürdü.

Zorluoğluna cevap kimden gelecek?

Başkan Zorluoğlu'nun meclisteki konuşmasına İYİ Parti alkışla destek verirken, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'ın çılgınca alkış tuttuğu görüldü. Suçlanan gazetenin yarın Zorluoğlu'nun sözlerini çürütecek cevapları merakla bekleniyor. Bu arada Zorluoğlu'nun ileri sürdüğü şantaj suçlamasına ağmen halen suç duyurusunda bulunmamasının nedeni merak ediliyor. Zorluoğlu'nun açıklamalarının ardından okuyucularımız 'Şantaj varsa neden suç duyurusu yok' şeklinde mesajlar gönderdiler. 

Anahtar Kelimeler:
Iyi PartiTiskiZorluoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.