SAVCI TUTUKLAMA İSTEDİ MAHKEME REDDETTİ

Maktulün 9 tırnağındaki dokularla sperm örnekleri eşleşmişti

TUTUKLAMA TALEBİNİ MAHKEME REDDETTİ

Trabzon’da öldürülen Pınar kaynak cinayetinde yargılanan ve ATK raporları sonrasında tahliye edilen iki sanık, için karar verilmesi bekleniyor. Mahkemenin önümüzdeki celsede iki sanık için karar vereceği ileri sürüldü.

CİNAYET EKRANLARDA TARTILIŞIYOR

ATV ekranlarında yayınlanan programa katılan ve ismini vermek istemeyen izleyiciler, çeşitli iddialarda bulundu. Cinayetle ilgili ismini vermek istemeyen bir kişi canlı yayına bağlanarak olayın Maçka yolunda başladığını ileri sürdü. İzleyici, “Olayın ilk başladığı yolu tarif ediyorum. Trabzon’dan Maçka’ya gidince birinci tünel var oradan Çukurçayır’a inen yol var. Bayan yürüyordu, araba arkadan geldi yanında durdu. Kadın bağırıyordu ağlıyordu. Bir tane adam arabadan indi, zorla arabaya bindirdi” dedi. Kadının ağladığını ifade eden ismini vermek istemeyen izleyici, “Bu bayanın orada ağlayıp bağırdığını duydum. Arkadan araba geldi. O arabadan bir kişi indi, bayanı zorla bağırta bağırta arabaya bindirdi. O yol yukarı doğru devam etti. Çukurçayır’dan Boztepe’ye inen yol. Tahminim o bayanı orada öldürmüşler” dedi. 
Olayın gece olduğunu ifade eden ismini vermek istemeyen izleyici, “Karanlık olduğu için arabanın rengini ve modelini göremedim. Bu olaya şahit oldum. O arabaya bindirdikleri yerde fabrika var ve kameralar görmüş olabilir” diye konuştu.

SAVCILIK SORUŞTARMASI BAKLENECEK

İsmini vermek istemeyen izleyiciler, çeşitli iddialarda bulunurken, dün 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Trabzon Barosu müdahil olarak katıldı. Baro Başkanı Sibel Suiçmez, cinayetin TV ekranlarında değil kolluk ve adliyelerde çözülmesi gerektiğin belirterek iki şüphelinin tutuklanmasın istedi. Savcı, ATK raporunu ardından tahliyelerine karar verilen A.K. ve N.B.’nin tutuklanmasını talep etti. Savcının bu talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Mahkeme genç kızın üzerindeki sperm örneklerinin kime ait olduğunun bulunması için başlatılan soruşturmanın beklenmesine karar verdi.  

Anahtar Kelimeler:
KadınMahkemeSavcıBaro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.