Trabzon'da müdür bekleyen koltuğun vekili görevden alındı!

SÜMELA'DAKİ PARTİ MÜDÜRÜ YEDİ...

Trabzon,iki yılı aşkın süredir Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atama beklerken, vekaleten bu görevi sürdüren Mustafa Asan da görevden alındı.Geçtiğimiz aylarda Sümela Manastırı’nda DJ eşliğinde parti yapılmasının ardından gerçekleştirilen inceleme sonucunda bu kararın alındığı iddia edildi.Müdür Vekili Asan’ın, 26-29 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nin ardından izne ayrıldığı bir süredir izinde olduğu öğrenildi.Asan’ın Sümela Manastırı’nda DJ eşliğinde düzenlenen parti sırasında, İspanya’da görevli vei zinli olduğu öğrenildi.

Sümela’da ki tekno parti krizinde yazılı bir izin olmadığı, idareciler tarafından sözlü olarak izin verildiği öğrenildi. 

MUMCU AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Sümela Manastırında gerçekleşen olay ile ilgili olarak, Mustafa Asan hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın neticelenmesi sonrası bakanlık kendisini bu görevden aldı” dedi.

Mumcu, Trabzon Turizm İl Müdürlüğüne asaleten atama yapılması konusunda Bakanlıkla temas haline olduklarını vurgulayarak, “soruşturma öncesinde de Trabzon’a asaleten bir müdür atanması konusunda çalışmalarımız vardı. Bu soruşturmanın neticelenmesi sonrası Bakanlıkla yeniden görüşüp en uygun ismin asaleten atanması konusunda çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

GÖREV BANA TEBLİĞ EDİLMEDİ

Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Asan tebligatı almadığını belirterek, Sumela için verilen iznin altında kendi imzasının bulunmadığını söyledi.Asan'ın izinde olduğu önüzdeki hafta içinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan tebligatı alacağı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105