Trabzon'da şok olay, kanalizasyonda kayboldu!

Kanalizasyonda kayboldu

Kanalizasyonda temizlik yapan bir işçiyle irtibat kesildi. İşçiyi arama çalışmaları başlatıldı.

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ayasofya Mahallesi'nde kanalizasyon temizliği yapan işçi kayboldu.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin anlaşma sağladığı İstanbul merkezli müteahhit bir firmaya bağlı çalışan 54 yaşındaki Levent Şanlımeral isimli işçi, ekip arkadaşlarıyla birlikte kanalizasyon temizliği yaparken kayboldu.  Levent Şanlımeral'n bu sırada dengesini kaybederek kanalizasyona düştüğü ve kaybolduğu ifade edildi.  Gaz maskesi ve ekipmanları yanında olan işçiden bir daha haber alınamadı.  Levent Şanlımeral ile uzun bir süre irtibat kurulamayınca durum Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri bölgede arama - kurtarma çalışmalarına başladığı bildirildi. 

HATTIN GEÇTİĞİ NOKTALAR KAZINIYOR...

Bölgeye polis ve AFAD ekipleri çağrılırken, kayıp şahsı bulmak için dalgıçlardan da yardım istendi. Sahile 150 metre mesafedeki park içindeki kanalizasyon çukurunda meydana gelen olayla ilgili inceleme başlatılırken, şahsı arama çalışmaları sürüyor. İşçiyi bulmak için hattın geçtiği bütün noktalarda kazı çalışması yapıldığı bildirildi. Ayasofya Akıllı kavşakta da kazı yapıldığı kaydedilirken bu gibi noktalardan içeri girelerek Levent Şanlımeral'in bulunması amaçlanıyor... 

MASKESİ BULUNDU

İtfaiye ekiplerinin ilk aramada kayıp Levent Şanlımeral'in maskesini bulduğu belirtildi. Levent Şanlımeral'in kaybolduğu borunun 140 cm genişliğinde olduğu kaydedildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da olay yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı.



 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAyasofyaKanalizasyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.