TRABZON'DAKİ CİNAYETİ NEDEN İŞLEMİŞLER?

Samsun'da bir kişiyi sokak ortasında öldürdükten sonra Trabzon’da ikinci bir cinayeti işleyen Ahmet cerrah (27) ve Serkan Torunoğlu (19) adli iki fail, polisin düzenlendiği operasyonla birer gün arayla yakalandı. Katillerin Samsun’da Hüsame Ünveren ile aralarında husumet bulunduğunu ileri sürürken, Trabzon’da Şenol Keleş’i açık havada ihtiyaç giderdikleri için kendilerini uyarması üzerine öldürdüklerini söylediği öğrenildi.  

YOK YERE İKİ CİNAYET İŞLEDİLER

Samsun’un Canik İlçesi’nde 20 Ağustos günü 24 yaşındaki Hüsame Ünveren’i öldürdükten sonra Trabzon’a kaçan Serkan T. ve Ahmet C. adlı iki cinayet firarisi Trabzon’un Çaykara İlçesi Sultanmurat Yaylasında, ailesiyle piknik yapan Şenol Keleş’i öldürmüştü. Tüm yurtta aranan firariler Trabzon’daki cinayetin ardından yeniden Samsun’a döndü. Firarilerden Ahmet C. sosyal medya facebook hesabından önce meydan okumuş sonra da hilallik istemişti.

İKİ CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yakalanan Ahmet C. tutuklanırken, Serkan T. polisin düzenlediği operasyonla Atakum’da saklandığı evde gözaltına alındı. Serkan T.’nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada ikiliye yardım ve yataklık ettiği iddia edilen bir kadın üç kişi tutuklanmıştı. Cinayetle ilgili bağlantısı olan bir kişi ise daha önce cezaevine gönderilmişti. Önceki gün Ahmet Cerrah tutuklanırken, dün de adliye sevk edilen Serkan Torunoğlu tutuklandı.Bu arada Samsun’da işlenen cinayetin görüntülerinde olayda tabancayı kullanan ve ölen gence tabanca kabzası ile vuran Ahmet C. ile yine olayda pompalı tüfekle gence ateş eden ve tüfekle darp eden Serkan T. olduğu iddia edildi. İki cinayet zanlısı polis sorgusunda yaptıklarından pişman olduğunu söyledikleri öğrenildi.

           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105