TRABZON’DA 4 ÖLÜ 50 POZİTİF VAKA VAR

Trabzon’da koronavirüsten ölen 4 kişiden ikisi Gümüşhane’den geldi

GELİNİ ALMANYA’DAN GELMİŞ

Trabzon’da koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ederken, koronavirüsten ölenlerin sayısı 4’e yükseldi. Tahlilleri pozitif çıkan 50 hastanın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Koronavirüsten ölenlerden 2’sinin sevkle Gümüşhane’den Trabzon’a geldiği ortaya çıktı. Trabzon’da koronavirastün ölen bir kişinin geleninin de Almanya’dan geldiği ve tahlillerinin pozitif çıktığı belirtildi. Ölen hastanın eşi ve gelini hastanede tedavi altına alındı.

POLİS UYARIP EVE GÖNDERİYOR

Trabzon’da koronivarüsle mücadelede polis ekiplerinin de etkin rol oynadığı ortaya çıktı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü 155 polis imdat nolu hatta görevli polisler, 2 bin 19 ihbara cevap verirken, bin 750 kişiye de yardım eli uzattığı öğrenildi. 88 ekip ve 230 polisin görev yaptığı yardımlarda 2 bin 245 kişi uyarılarak evine gönderildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kanuna aykırı şekilde sokağa çıkan 16 kişi hakkında ise cezai işlem uyguladığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.