Yeni sisteme istişare ile karar verilecek

Trabzon’da bir süredir devam eden yeni dolmuş ve sistem tartışmaları sürerken Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, dolmuş sistemi üzerine üyelere seçenekler sunacaklarını ve kararı istişare ederek alacaklarını söyledi.  Trabzon’da bir süredir devam eden yeni dolmuş ve sistem tartışmaları sürerken dün Trabzon Büyükşehir Belediyesinde konunun ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, toplantıların devam edeceğini belirterek dolmuş sistemi üzerine üyelere seçenekler sunacaklarını ve kararı istişare ederek alacaklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR VE ŞOFÖRLER TOPLANDI

Trabzon’da kullanılan dolmuşlarla, dolmuş sistemine yönelik tartışmalar ve çözüm öneriyle ilgili açıklamaların ardından Büyükşehir Başkanvekili Atilla Ataman Başkanlığında dün Trabzon Büyükşehir Belediyesinde konunun ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda dolmuş sistemiyle ilgili görüş alışverişinin yapıldığını belirten Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, sisteme yönelik yeniliklerin şoför esnafıyla yapılacak istişareler neticesinde alınacağını söyledi. Usta, şoförlere seçenekler sunacaklarını belirterek bu seçenekler arasında seçim yapılacağını sözlerine ekledi. Usta ayrıca toplantıların sürekli hale geleceğini dile getirerek sorunların 2-3 ay içerisinde neticeleneceğini ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler:
ömerSoförEsnafDOLMUŞAy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.