ZORLUOĞLU ŞEHRE DEĞER KATIYOR

Trabzon’da eksikler 40 sene önce başlamış

MHP Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve partililer katıldı.MHP İl Başkanı Tarım, Türkiye ve Trabzon gündemini değerlendirdi.Sorunlarını yanıtlayan Başkan Tarım, Trabzon’da sorunlara MHP olarak el attıklarını belirterek, Trabzon’un sorunlarının 40 yıl önce başladığını ve herkesin günü kurtarmak için siyaset yaptığını söyledi.

Olaylara Genel Başkan Bahçeli gibi baktıklarını belireten Başkan Tarım,  “İiddia ediyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi en büyük Türk projesidir. Bunu herkesle tartışırız. MHP olmasaydı Türkiye diye bir ülke yoktu. Biz darbeye kurban olmuştuk. Çok darbe gördük. Kenan Evren darbe yaptığında bizim büyüklerimiz bize 'Türkiye 20 sene geriye gitti' dediler. Herkes işine gitti, para kazandı. Türkiye böyle bir darbeyle kurban olmuştur. 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi darbeden öte iç savaş provasıydı. Biz şuanda iç savaştaki Suriye’den beterdik. Bu sıkıntıyı en fazla çekecek parti MHP olacakt” ifadelerini kullandı.

“FOX TV ve Halk TV’den başka kanal seyretmeyen bir kesim olduğunu ileri süren Başkan Tarım, " 6 kişilik değil 7 kişilik bir millet ittifakı karşımızdadır. 6 kişi masanın etrafında oturmakta bir kişi masanın altından ellerini tutmaktadır. Ben altı ay önce İç işleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun yanına gittiğimde, dağdaki terörist sayısını söylemişti. 280’lerden bahsetmişti. Şuanda o rakam daha da aşağıya düşmüştür. Fakat Cumhur İttifakı 2023’te seçimi kaybettiği gibi dağdaki eşkıya vurmayla bitmez. Şuanda dağdaki eşkıyanın bitmesinin bir tek sebebi var. Dağa katılım yapılamamaktadır. Bu ittifak kaybettiği anda dağdaki sayı yeniden oluşacak, yeniden sil baştan Türkiye mücadeleye girişecek. Buna hiç gerek yok. 2016’ya kadar CIA’nın ve Amerika’nın marabalığını yapan Türkiye ondan sonra da FETÖ’nün kontrolüne girmiş. Ben bunun suçlusu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bulmuyorum. Demirel’den beri, Özal’dan beri Mesut Yılmaz’dan ve hatta sosyal demokrat olduğuna inandığımız Bülent Ecevit dahi FETÖ ile ilişkiliydi” şeklinde konuştu. Tarım, “Yapılan Gülcemal projesi ile Ganita projesi Trabzon’a çok büyük katma değer katacak olan projelerdir.Trabzon Murat Zorluoğlu ile şehre değer katıyor! diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.