7 yıl sonra Arslanboğa

Namoğlu, giderayak son hakem atamasını da yaptı

 MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun istifası nedeniyle Süper Lig’de hakem atamaları 1 gün erken yapılırken Trabzonspor-Alanyaspor maçı için Suat Arslanboğa görevlendirildi. Trabzonspor’un en son 29 Ocak 2012’de Ankaragücü ile oynadığı ve 4-0 kazandığı lig maçını yöneten Arslanboğa, o tarihten bu yana bordo-mavililerin lig maçında düdük çalmadı.

Arslanboğa, 2012 yılından bugüne kadar bordo-mavililerin 3 kupa 1 de hazırlık maçında düdük çaldı. Trabzonspor, Arslanboğa ile çıktığı toplam 10 maçta 7 galibiyet 3 de beraberlik aldı. Eskişehir bölgesi hakemi Arslanboğa bu sezon Süper Lig’de 9 karşılaşmada düdük çaldı ve 31 sarı, 2’de kırmızı kart gösterdi. Arslanboğa, 5 kez de VAR hakemi olarak görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.