Adam Szalai & Vedad Ibisevic

Berg’i elinden kaçıran Trabzonspor, golcüde bu iki isime kilitlendi…

Trabzonspor’da golcü transferi zamanı… Bordo-mavililerin günlerdir peşinde olduğu Marcus Berg, Trabzonspor kurmaylarının 1.5 milyon euroluk teklifi karşısında 2 milyon euroda diretince transfer gerçekleşmemiş, İsveçli golcü Rus ekibi Krasnodar’ın yolunu tutmuştu. Berg transferinin gerçekleşmemesinin ardından alternatif isimlere yönelen bordo-mavililerin gündemine ise iki isim geldi. Bu isimlerden biri 31 yaşındaki Adam Szalai diğeri ise 34 yaşındaki Vedad Ibisevic

Trabzonspor’un geçtiğimiz yıl da transfer gündemine gelen Macar golcü oyuncu Adam Szalai de 1 yıl daha sözleşmesinin aldığı kulübü Hoffenheim'den ayrılığa sıcak bakıyor. Trabzonspor kurmaylarının Adam Szalai için Hoffenheim'e 1 milyon euro'luk bir bonservis bedeli önerip beklemeye geçtiği belirtildi. Macar gazeteci Tomazs Mortimer Szlai’nin cüsseli bir forvet olduğunun altını çizerken, “Pozisyon alma konusunda bir usta. Topu iyi sakladığı için oynadığı takım, savunmasıyla birlikte rahatlıkla ileri çıkabiliyor. Her zaman savaşa hazır akıllı bir forvet” demişti.

Trabzonspor’un golcü transferindeki bir diğer hedefi ise Vedad Ibisevic... 34 yaşındaki Bosna Hersekli Ibisevic için kulübü Hertha Berlin ile temasa geçen bordo-mavililerin golcü oyuncunun bonservisi için pazarlıklara başladığı öğrenildi. Bundesliga da 120 gole imza atan Vedad Ibisevic, bordo-mavili ekibin eski teknik direktörü Halilhodzic döneminde de gündeme gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Ibisevic’in de kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.