Bakasetas ile özel görüşecek

Spor Toto süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. 1-1 berabere sona eren karşılaşmada bordo-mavililerin golü Abdülkadir Ömür'den geldi.Fırtına'da Bakasetas'ın suskunlu ise can sıkmaya başladı. Abdullah Avcı, sakatlık dönüşü eski formundan uzak kalan Yunan futbolcu ile özel görüşme gerçekleştirecek.

Trabzonspor'un Yunan yıldızı, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta sakatlık yaşamış dönüşünde ise istenilen performansı bir türlü sergileyememişti. Karadeniz Fırtınası'nın yıldızı, Sivasspor deplasmanında da beklenen performansından uzaktı.

Takvim'in haberine göre; Süper Lig'e müthiş bir giriş yapan ve Trabzonspor'un zirvede kalmasında büyük pay sahibi olan Bakasetas için teknik ekip harekete geçecek. Bordo-Mavililer'in başarılı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Yunan orta saha oyuncusu ile özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.Bu sezon Trabzonspor formasıyla 18 maçta forma giyen yıldız futbolcu, 7 gol 4 asistlik performans sergiledi. Sakatlığının ardından durgunlaşan yıldız isim 94 gün boyunca gol bulamadı.Bakasetas, son olarak Fenerbahçe'ye karşı Trabzon'da oynadıkları karşılaşmada 2 gole imza atmıştı. Bordo-Mavili taraftarların sevgilisi, bu tarihten itibaren Süper Lig'de gol sevinci yaşayamıyor.28 yaşındaki Bakasetas, geçtiğimiz sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105