Başkan Willian Jose'yi resmen açıkladı! Beşiktaş ve Trabzonspor teklif yapmıştı

Süper Lig'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Real Sociedad Başkanı Jokin Aperribay, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu Willian Jose'nin durumuyla ilgili net konuştu. İspanyol basını, Brezilyalı golcü için bir kulübün daha devreye girdiğini yazdı.

Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 1 numaralı gündemi forvet transferi...'3 Büyükler' daha önce Leipzig'in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth için karşı karşıya gelmişti.

WILLIAN JOSE, REAL SOCIEDAD'DAN AYRILIYOR

Trabzonspor ve Beşiktaş şimdi de Real Sociedad'ın forveti Willian Jose'yi transfer etmek için kıyasıya bir yarış içerisine girdi.Brezilyalı golcünün geçen sezon 13 maçta 3 gol, 1 asistle oynadığı La Liga ekibinden kesin olarak ayrılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.