Galatasaraylılar'ı kızdıran tezahürat! 4. golden sonra...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, İspanyol teknik adam Domenec Torrent yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada deplasmanda iki kez öne geçtiği maçta Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. Hataysporlu taraftarlar, 4. golün ardından Sarı-kırmızılıların aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, İspanyol teknik adam Domenec Torrent yönetiminde çıktığı ilk maçta Hatayspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, iki kez öne geçtiği maçta rakibine 4-2 mağlup oldu.

Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 43'te penaltıdan Mame Biram Diouf, 62'de Mohammed Kamara ile 79 ve 90'da Saba Lobzhanidze kaydetti.

Galatasaray'ın gollerini ise 23'te Emre Kılınç ve 45'te Kerem Aktürkoğlu attı.

Sarı-kırmızılılarda Taylan Antalyalı, 82'de direkt kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla ligde üst üste 2. yenilgisini alan Galatasaray 27 puanda kaldı. Hatayspor ise 35 puana yükseldi.

VAN AANHOLT PENALTI KAÇIRDI!

Galatasaray'da Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Karşılaşmanın 27. dakikasında Saint Louis ceza sahasında topa elle müdahale edince hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını işaret etti.

Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Patrick van Aanholt'un şutunda kaleci Abdullah Yiğiter meşin yuvarlağa sahip olarak gole izin vermedi.

4 PENALTININ 3'ÜNÜ GOLE ÇEVİREMEDİ!

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon kullandığı dört penaltı atışının sadece birini golle çevirmeyi başardı. Sarı-kırmızılı takımda daha önce Mustafa Muhammet ve Mbaye Diagne de birer penaltı atışını golle sonuçlandıramadı. Galatasaray'ın bu sezon ligdeki tek penaltı golünü Alexandru Cicaldau attı.

BERKAN KUTLU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ!

Galatasaray'da sarı kart gören Berkan Kutlu, cezalı duruma düştü. Sarı-kırmızılı futbolcu, Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

KEREM GOL SAYISINI 8'E ÇIKARDI!

Karşılaşmada Galatasaray'ın ikinci golünü atan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon resmi maçlarda 8. kez ağları havalandırdı. Kerem Aktürkoğlu, daha önce Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi'nde de 3 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Maçta Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Emre Kılınç ise bu sezon resmi maçlardaki 5. golünü attı.

GALATASARAYLILAR'I KIZDIRAN TEZAHÜRAT!

Bu arada Hataysporlu taraftarlar, 4. golün ardından Sarı-kırmızılıların aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Hatayspor tribünleri, 4. golün ardından "Cimbom kümeye" tezahüratları yaptı.

DEPLASMANDA KAZANAMAMA SERİSİ 6 MAÇA ÇIKTI!

Galatasaray, deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, ligin 8. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-2 yendikten sonra deplasmanda oynadığı 6 müsabakada 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, deplasmandaki son 3 maçından mağlubiyetle ayrıldı.

LİGDE EN FAZLA GOL YEDİĞİ MAÇ!

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon ilk kez bir müsabakada 4 gol yedi. Sarı-kırmızılı takım, ligde kalesinde en fazla golü deplasmandaki Atakaş Hatayspor maçında gördü.

TAYLAN ANTALYALI KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı karşılaşmada kırmızı kart gördü. Taylan, maçın 82. dakikasında Riberio'ya yaptığı müdahale sonrası doğrudan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.