Hugo kendini aştı!

10 gole ulaştı. Gollerini şimdiden ikiye katladı.

MÜTHİŞ KATKI

Geçen sezon ligde 23 maçta 5 kez rakip fileleri havalandıran Rodallega, A.Gücü maçında attığı golle 10 gole ulaşarak, kendi performansını şimdiden ikiye katladı. Bu sezon ise 20 maçta bin 695 dakika görev alıp ligdeki gol sayını da 10'a yükseltmeyi başaran Rodallega, geçen sezonun iki katı gol kaydetti. Trabzonspor'a 2016-17 sezonunda devre arası gelen Hugo, o sezon 6 gol atmıştı.

O’NUNLA KAYBETMİYOR

Ligde bordo-mavili takım forması altında toplamda 21 gole ulaşan Rodallega, böylece üçüncü sezonunda en parlak dönemini yaşadı. Ligde 20 hafta sonunda 33 puanı bulunan Trabzonspor, Hugo Rodallega'nın gol attığı maçlarda 18 puan kazandı. Rodallega'nın gol attığı 8 maçta bordo-mavililer yenilgi yüzü görmezken 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporRodallegaHugo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.