Karadeniz’de fırtınalı gün!

Karadeniz’de fırtınalı gün!

Trabzonspor ve Rizespor, sezonun finalinde karşı karşıya geliyor…

Karadeniz’de fırtına var… Trabzonspor ve Çaykur Rizespor 2018-2019 sezonunun son maçında karşı karşıya geliyor… Bu yıl ligde sıra dışı bir sezon geçiren Trabzonspor ve Rizespor, sezonu da galibiyetle noktalamak isterken her iki takımı da 3 puana kilitlenmiş durumda. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor, son hafta da kazanıp Beşiktaş’ın yaşayacağı puan kaybı ile ligi 3. sırada tamamlayarak Avrupa’ya direk grup aşamasından katılmak istiyor. Trabzonspor’da kart cezalısı Amiri dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ev sahibi Rizespor ise ligin ikinci yarısındaki hikayesini mutlu bir şekilde noktalamanın planlarını yapıyor. Ligin ilk yarısını 12 puanla tamamlayan ve kümenin en büyük adayı olarak gösterilen Rizespor, ikinci yarıda büyük bir başarı hikayesine imza attı. Küme hattından çıkıp Avrupa Kupaları’na katılma şansını da yakalayan Rizespor, son haftalardaki kayıplar ile bu hedefinin gerisinde kaldı. Rizespor’da şimdiki tek hedef ise ikinci yarıdaki başarı hikayesini 3 puanla noktalamak. Saat 21.00’da başlayacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

STAT: Didi

SAAT: 21.00

HAKEM: Yaşar Kemal UĞURLU

YAYIN: beIN SPORTS

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR: 

Uğurcan, 

Pereira, 

Hüseyin, 

Hosseini, 

Novak, 

Sosa, 

A.Parmak, 

A.Ömür, 

Yusuf, 

Nwakaeme, 

Rodallega

Ç.RİZESPOR: 

Gökhan, 

Abarhoun, 

Awaziem, 

Melnjak, 

Morozuik, 

Azubuike, 

Musa, 

Boldrin,

Aatif, 

Samudio, 

Muriç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.