Kazanmak için her şeyi yapacağız

Trabzonspor'da Nwakaeme,Fenerbahçe maçı için söz verdi

Trabzonspor'da cezası sebebiyle Başakşehir maçında forma giyemeyen Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe mücadelesi için söz verdi. Eski yönetici Nevzat Kaya'ya misafir olan Nijeryalı yıldız, "Rahat olun inancımız çok yüksek. Bu maçın ne anlama geldiğini biliyoruz. Size söz veriyorum kazanmak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da kart cezalısı olduğu için Başakşehir maçında oynamayan Anthony Nwakaeme, izin günlerinde eski yönetici Nevzat Kaya'ya misafir oldu. Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanan maçı aileyle birlikte izleyen Nwakaeme, Kaya'nın kızına forma hediye etti.Daha sonra Nwakaeme, kendisinden Fenerbahçe maçı için galibiyet istenince, "Rahat olun inancımız çok yüksek. Bu maçın ne anlama geldiğini biliyoruz. Size söz veriyorum kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

"BU MAÇ SENİN!"
Nwakaeme'nin verdiği söz ailede mutluluk yaratırken taraftarlar ise oyuncuya, "Bir haftadır topa dokunmuyorsun çok özlemişsindir bu maç senin", "Fenerbahçe maçında yeniden kahraman ol" gibi yorumlarda bulunarak Nwakaeme'yi maça motive etmeye çalışıyor.

FENERBAHÇE MAÇINA ÖZEL PRİM TEKLİFİ
Trabzonsporlu bazı iş adamları takımın Fenerbahçe maçı öncesi daha da havaya girmesini sağlamak için harekete geçti. Yönetimin iç saha büyük maç primi olan 40 bin TL'yi 61 bin TL yapmasını isteyen bazı iş adamları bu ödemeyi de kendileri yapmak istiyor.Trabzonspor yönetim kurulunun ise Salı günü yapacağı toplantı da bu talebi masaya yatıracağı ve uygun görülmesi halinde gerçekleştireceği ifade edildi. Bu arada yönetim kurulu Fenerbahçe ile oynanacak olan maçın ardından oyunculara Şubat ayına ait tüm ödemeleri de yine düzenli şekilde yapılacak.

TRABZONSPOR EKSİKLERİNE KAVUŞUYOR
Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta bir kabusa neden olan Covid 19 salgının bu hafta son bulması bekleniyor. Bordo-mavili takımda 10 günlük karantina sürecini tamamlayan Serkan Asan'ın girdiği ilk test sonucu negatif çıktı ve oyuncu takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Ayrıca Baker ve Arda Akbulut'un da karantina süreci tamamlandı. İki oyuncu da takımla birlikte antrenmanlara başlayabilecek.Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Hosseini ve Erce Kardeşler'in ise karantina süreçleri Çarşamba günü tamamlanacak ve bu oyuncular da ardında test sonuçlarının negatif çıkmasıyla birlikte takıma dahil olabilecek. Trabzonspor'da karantina süreci en son sona erecek olan Marlon ve Hosseini'nin de Cumartesi gününe kadar takıma dahil olabileceği ve teknik ekibin görev vermesi durumunda 7 oyuncunun tamamının Fenerbahçe maçında forma giyebileceği ifade edildi. Ayrıca sakatlığı geçen Abdulkadir Parmak ile cezası sona eren Nwakeme'nin dönüşüyle birlikte bordo-mavililer Abdülkadir Ömür ve Trondsen hariç neredeyse tam kadro olarak Fenerbahçe maçına çıkabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.