Onazi Denizlispor'a transfer oldu

Trabzonsporlu Onazi Denizlispor'a transfer oldu

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalan Nijeryalı futbolcu Ogenyi Onazi'nin Trabzonspor macerası sona erdi. Bordo-mavililer alacaklarına karşılık sözleşmesin feshedileceği ve Nijeryalı futbolcunun resmen transferinin açıklanacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, transferde bombayı patlattı. beIN Sports'ta yer alan habere göre Horozlar, Trabzonspor'dan Ogenyi Onazi'yi kadrosuna kattı. Onazi'nin alacaklarına karşılık sözleşmesin feshedileceği ve Nijeryalı futbolcunun resmen transferinin açıklanacağı öğrenildi.

BASEL MAÇIYLA DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan Ogenyi Onazi, yaklaşık 1 yıllık aranın ardından Basel maçında forma giymiş ve formasına kavuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 4 yıl önce

Yıldız mi? Yok galaksi :)