Özkan Sümer, hayatını kaybetti! 

Trabzonspor başkanlarından Özkan Sümer, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son dakika gelişmesinin ardından Trabzonspor taraftarı sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi. Trabzonspor camiasının efsaneleri arasında yer alan Özkan Sümer, bordo mavili kulüpte hem teknik direktörlük hem de başkanlık yapmıştı. 

Eski Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer hayatını kaybetti! Özkan Sümer kimdir?

Trabzonspor camiasının sevilen isimlerinden Özkan Sümer, hayatını kaybetti! Son dakika haberine göre tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Özkan Sümer'in ardından taraftarlar başsağlığı mesajlarını sosyal medyadan dile getiriyor. Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer'in ölüm haberi camiada hüzünle karşılandı. 

TRABZONSPOR'UN ESKİ BAŞKANLARINDAN ÖZKAN SÜMER KİMDİR?

Özkan Sümer, 20 Kasım 1940 tarihinde Trabzon'da doğmuştu. Bordo mavili camiada daha önce hem teknik direktörlük hem de başkanlık yapan Sümer, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapmıştı. Özkan Sümer'in çalıştırdığı takımlar arasında Konyaspor, Galatasaray, Trabzonspor, Denizlispor, Malatyaspor, Samsunspor gibi takımlar da var.

Anahtar Kelimeler:
özkan Sümer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.