Sezon iptal edilmeli!

Obi Mikel'den flaş sözler: Sezon iptal edilmeli!

Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel, sosyal medyadan corona virüs nedeniyle sezonun iptal edilmesi gerektiğini ifade etti. Galatasaraylı futbolcu Radamel Falcao da rakibini destekleyen paylaşımda bulundu.Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Nijeryalı futbolcu John Obi Mikel, ligin devam etmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Mikel, bu ortamda futbol oynamak istemediğini belirterek sezonun iptal edilmesi gerektiğini savundu.

Mikel instagram hesabından "Hayatta futboldan daha fazlası var. Kendimi rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum.Bu kritik zamanda herkes aileleri ve sevdikleriyle evde olmalı. Dünya bu kadar çalkantılı bir dönemle karşı karşıya olduğu için sezon iptal edilmeli." ifadeleriyle sezonun iptal edilmesi gerektiğini belirtti.Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao da Obi Mikel'i destekledi ve şu mesajı gönderdi: Haklısın John. Hayat futboldan daha önemli.

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySezonObi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105