Şimdi hedef Konyaspor

Trabzon’da gözler zorlu deplasmanda

Trabzonspor’da Kayserispor maçının ardından gözler deplasmandaki Konyaspormücadelesine çevrildi. Ligde kalan 3 maçı da kazanmak isteyen bordo-mavililer, Konyaspor engelini kayıpsız geçmeyi amaçlıyor. Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Kayseri maçında forma giymeyen Pereira ile cezası biten Abdülkadir Parmak’ın da Konyaspor maçında forma giyebileceği ifade edildi.

U21 BERABERE

Trabzonspor’un Konyaspor ile oynayacağı maç 12 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Bordo-mavililer, ligde kalan 3 maçta Konyaspor (D), Beşiktaş ve Rizespor (D) ile karşılaşacak. Trabzonspor, ligde kalanr 3 maçlık periyotta ilk 3 içerisinde kendine yer bulabilmenin mücadelesini verecek. Buarada bordo-mavililerin maçından önce U21 takımının Kayseri ile yaptığı maç golsüz sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.