Sosa'nın yokluğunda sahaya süreceği isim belli oldu

Trabzonspor Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray maçında yenilen son dakika golüyle yıkılan bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur maçında deplasmanda TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ı yenerek moral depolamıştı. Fırtına, zorlu deplasmanda da sahadan galip ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Trabzonspor'da Jose Sosa cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Tecrübeli teknik direktör Ünal Karaman'ın da Sosa'nın yokluğunda sahaya süreceği isim netlik kazandı. 

Süper Lig'de şampiyonluğu arzulayan Karadeniz temsilcisi bugün 16.30'da başlayacak mücadelede Antalyaspor ile karşılaşacak.Mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. 2 maçlık galibiyet serisi Nagatomo'nun 90. dakikada attığı gol sonrası Galatasaray maçıyla biten Trabzonspor şimdi yeniden 3 puana uzanmak istiyor.Bordo-mavili ekipte bugün önemli bir eksik var. Ünal Karaman'ın saha içindeki beyni Jose Sosa cezası nedeniyle bugün yok. A.Parmak 11'e girecek.

SADECE 1 KEZ MAĞLUP OLDU

Trabzonspor bu sezon 6 deplasman maçına çıktı. Bordo- mavili ekip bu karşılaşmalarda 2 galibiyet elde etti. Ünal Karaman'ın öğrencileri dış sahada Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nü devirdi.Deplasmanda 3 de beraberliği bulunuyor. Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Başakşehir ile dış sahada eşitliği bozamadı. Bordo-mavililer deplasmanda tek mağlubiyet aldı.Onu da Süper Lig'de lider durumdaki Sivasspor karşısında yaşadı. Fırtına deplasmanda 10 gol attı. Kalesinde 7 gol gördü.

47. RANDEVU

İki takım Süper Lig'de daha önce 46 kez karşı karşıya geldiler. Söz konusu maçlarda Trabzonspor'un Antalyaspor'a karşı galibiyetlerde 28-8'lik üstünlüğü bulunuyor.11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer 84 gol attı. Karadeniz temsilcisi kalesinde 44 gol gördü.

FIRTINA ÜSTÜN

Karadeniz ekibi, Antalyaspor ile oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazandı, 1'i berabere bitti. Fırtına bu süreçte 13 gol attı, 3 gol yedi.

GÖZLER YİNE SÖRLOTH'TA

Alexander Sörloth bugünkü Antalyaspor karşılaşmasında da bordo- mavililerin en güvendiği isim.Ligde 8, kupada 1 ve Avrupa Ligi'nde 2 gol atan Norveçli futbolcu, Akdeniz ekibiyle deplasmanda oynanacak mücadelede yine hücum hattının en ucunda olacak. Nwakaeme, Ekuban ve Sturridge de ona yardım edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.