Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek

Medicalpark stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Koray Gençerler olacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma Bein Sporst 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Onur- Pereira, Uğur, Durica, Kamil Ahmet, Onazi, Okay, Olcay, Sosa (Yusuf), Abdulkadir, Burak

FENERBAHÇE: Volkan- Isla, Josef, Neustadter, İsmail, Mehmet Topla, Alper, Dirar, Aatıf, Valbuena, Fernandao

TRABZONSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Trabzonspor ve Fenerbahçe bugüne kadar 121 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda 37 kez Trabzonspor, 48 kez Fenerbahçe kazandı. 36 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Trabzon’da oynanan 53 karşılaşmada 22 kez Trabzonspor, 17 kez Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar 14 kez berabere kaldı. İki takım en son 20.08.2017 tarihinde Süper Lig karşılaşmasında İstanbul’da karşılaşırken maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Trabzonspor son maçında deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kalırken Fenerbahçe son maçında Göztepe’yi 2-1 mağlup etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.