Sturridge'nin ailesi Trabzonspor için geldi

Trabzonspor'un görüşmelerini sürdürdüğü Daniel Sturridge'in annesi ve amcası, İstanbul'a geldi  Sturridge'nin anne ve babası Trabzonspor için geldi. Sturridge ailesinden anne Grace ve amca Dean bugün İstanbul’a geldi. 1 gün boyunca İstanbul'da ağırlanacak olan aile Sturridge için bilgi toplayacak. 

TRABZON'A GELECEKLER

Perşembe günü ise Trabzon’a gelecek olan aile burada İngiliz forvet için ev bakıp önce stadyumu, kulübü daha sonra ise sözleşme detaylarını görüşecek. Kesin bir anlaşmaya varılması halinde ise Birmingham’da bulunan Danile Sturridge Trabzon’a çağrılacak. 

ESKİ GOLCÜSÜ DE ARACI!
Bordo-mavililer'de forma giyen İngiliz golcü Kevin Campbell'ın da Sturridge transferinde aracı olduğu öğrenildi. Ünlü futbol adamının, Sturridge ve ailesiyle sürekli görüştüğü ve Trabzonspor için övgü dolu sözler sarfettiği bildirildi.

​TARAFTAR YOLUNU GÖZLÜYOR
Trabzonspor taraftarı, Sturridge'nin yolunu dört gözle bekliyor... Bordo-Mavili taraftarlar sosyal medyada yaptığı yorumlarda, "Gel insafsız, gel vicdansız, çağırmazdık acil olmasa" yorumlarında bulundu. Sturridge sonrası forma satışında da patlama bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.