Süper Lig'in favorisi belli oldu!

Trabzonspor ve Galatasaray...

Lider Trabzonspor 5 oy alırken Galatasaray’a 3 oy çıktı. Averajla zirveyi paylaşan Medipol Başakşehir üçüncü sırada kaldı. Sivasspor’a ise şans tanınmadı

Koronavirüs nedeniyle ertelenen Cemil Usta sezonu, 27. hafta maçları ile yeniden başlıyor. Kalan 8 haftada ortaya çıkacak sonuç ise herkes için merak konusu. 12 Haziran'da start alıp 26 Temmuz'da bitmesi planlanan lig için spor yazarları favorilerini açıkladı. Trabzonspor, 5 oyla ilk sırada yer alırken, 3 puan gerisindeki G.Saray ise ikinci favori olarak gösterildi.

ÖMER ÜRÜNDÜL: G.SARAY
Ligin en deneyimli takımı. Aynı zamanda çok tecrübeli ve de çok başarılı bir hocaya sahipler. Son iki sezonun şampiyonu. Bunun verdiği özgüveni var. Ek olarak dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahip...

LEVENT TÜZEMEN: G.SARAY
Son iki şampiyonlukta da görüldüğü gibi final haftalarının nasıl oynanacağını biliyorlar ve teknik direktör Fatih Terim mükemmel bir strateji uyguluyor.

GÜRCAN BİLGIÇ: G.SARAY
Süreç takımların fiziksel durumunu geri götürdüğü için daha çok yıldız futbolcusu olan G.Saray sonuca daha rahat gidecektir.

İSKENDER GÜNEN: TRABZON
Her ne kadar taraftar desteği olmasa da Göztepe, Alanyaspor ve Galatasaray gibi zorlu deplasman karşılamalarında seyircisiz maçları avantaja çevirecek kadro zenginliği olduğu için…

SİNAN VARDAR: TRABZONSPOR, İKİNCİ ADAYIM SİVASSPOR
Trabzonspor altyapısına dönerek borçlarını ciddi eritti. Ve kurduğu kadro itibariyle bunu başarabilecek yapıda… Ayrıca DG Sivasspor da borcu olmayan kulüp olduğu için bu avantajını kullanacaktır.

MURAT ÖZBOSTAN: TRABZONSPOR
Trabzonspor bütün maçlarını kazanırsa zaten şampiyon.. Böyle bir fırsat gelmişken bunu kimse kaçırmak istemez. Kadro iyi, geniş, yetenekli ve istekli. Benim ikinci favorim ise Başakşehir. Güçlü, tecrübeli kadrosu ve taraftarsız oynama alışkanlığı ile bu yarışı mutlu bitirebilir...

FATİH DOĞAN: TRABZONSPOR
Sezon başından bu güne kadro kalitesi, şampiyonluk motivasyonu ve oyun zevki açısından en çok hak eden takım Trabzonspor'du. Ardından Başakşehir geliyordu. Pandemi süreci kimi ne kadar etkiledi kestirmek zor ama bence eldeki verilerle şampiyon Trabzonspor olur.

BÜLENT TİMURLENK: BAŞAKŞEHİR
Yarıştaki rakiplerinin taraftar desteğini yitirdiği için Başakşehir, bunu lehine çevirecektir.

AHMET ÇAKAR: BAŞAKŞEHİR
Kim ne derse desin 4 takımın da birbirine yakın şampiyonluk şansı var. Ama seyircisiz oynandığında bana göre bu işten en fazla nemalanma ihtimali olan takım Başakşehir.

SAMET AYBABA: TRABZONSPOR
Başarıya aç, yetenekli genç oyuncuların üzerine iyi yabancılarla güçlü ve şampiyonluğa aç bir kadro kurdular. Farklarını da bu sezon gösterdiler. Bu yüzden Trabzonspor diyorum.

SERKAN KORKMAZ: TRABZON %40 - G.SARAY %40
Kadro kalitesi olarak Trabzonspor, teknik heyet beceri ve tecrübesi olarak Galatasaray ön plana çıkıyor. Okan Buruk'un Medipol Başakşehir'i iyi hazırlanmışsa "seyircisiz" oynamayı avantaja çevirerek sezon sonunda ipi göğüslemeyi başarabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.