Trabzon'u şok eden haber! Eski yönetici intihar etti

Eski yönetici intihar etti

Trabzonspor’u sarsan haber İstanbul'dan geldi. Trabzonspor Divan Üyesi Bülent Akyazıcı evinde intihar etti.Akyazıcı'nın depresyona girdiği ifade edilirken komşuların silah sesini duyması üzerine eşine haber verdiği kaydedildi.Eşiyle birlikte eve gelen yakınları Akyazıcı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Akyazıcı’nın İstanbul'da ikamet ettiği evinde ruhsatlı silahıyla intihar ettiği bildirildi.Akyazıcı bir süre önce dünya evine girmişti.Yaklaşık 20 yıl önce Trabzon’da bir trafik kazasında genç yaştaki kızı Merve’yi kaybeden Akyazıcı, geçtiğimiz yıllarda da eşi Ayşen Hanım’ı amansız bir hastalıktan kaybetmişti. Diğer kızı Mehveş ise İstanbul’da yaşarken, kendisi de uzun yıllardır İstanbul’da ve Bozcaada’da yaşıyordu.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, ''Eski Genel Sekreterimiz ve Divan Başkanlık Kurulu eski yöneticisi Bülent Akyazıcı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Bülent Akyazıcı’ya Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.