Trabzon’dan çıkış yok

Bordo-mavililer evinde oynadığı maçlarda üstün..Trabzonspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün çıkacakları müsabaka ile birlikte 126. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 125 maçın 48'ini Fenerbahçe, 39’unu ise Trabzonspor kazandı. Taraflar 38 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Sarı - lacivertlilerin 157 golüne, Trabzonspor 136 golle cevap verdi. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda ise bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. Trabzon’da oynanan 52 maçın 22’sini Trabzonspor kazanırken, Fenerbahçe 17 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 13 maçta eşitliğin bozulmadığı karşılaşmalarda Trabzonspor 60 gol atarken kalesinde 56 gol gördü.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe ile oynanacak olan yarı final maçına yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın tamamen dolu tribünler önünde oynanması beklenirken taraftarların hazırlayacakları pankartlarla Mehmetçiğe destek vermesi bekleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.