Trabzonpor'dan Bennasser atağı

Trabzonpor, sezonu Bordeaux’da kiralık olarak geçiren Monaco’nun Faslı orta saha oyuncusuna teklif götürdü

Trabzonpor iç transferde önemli mesafe kat ettikten sonra dış transfer çalışmalarına yönelmeye başladı. Bordo-mavililerin gündemine gelen son isim ise Faslı orta saha oyuncusu Youssef Bennasser oldu. Bonservisi Monaco'da olan ancak sezonu Bordeaux'da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki Bennasser 16 maçta sadece 1 asist üretebildi.
Youssef Bennasser'in yaşının genç olması ve potansiyeli Trabzonspor'un bu oyuncuya iyi bir yatırım olarak bakmasına sebep oldu. 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Monaco'nun da gözden çıkardığı Faslı oyuncuyu cüzi bir rakama almak isteyen bordo-mavililerin hedefi Bennasser'i ilerleyen yıllarda iyi bir rakama satmak. Fas medyası da oyuncunun Trabzonspor'a sıcak baktığını iddia etti.
YOUSSEF BENNASSER KİMDİR?
Fransa ligi dışında hiçbir takımda forma giymeyen Bennasser Nancy, Caen, S.Etienne, Bordeaux ve Monaco formalarıyla 138 maçta dört gol buldu, Fas Milli Takımı'nda 19 maça çıktı.
GENÇLER YAYLAYA ÇIKTI
Trabzonspor'un genç yıldızları Abdulkadir Parmak, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdurrahim Dursun ve Arda Akbulut yaylaya çıktı. Mangal yapıp, güzel doğanın tadını çıkaran futbolculara bazı arkadaşlarının yanı sıra nişanlıları ve eşleri de eşlik etti.
TRABZONSPOR'UN KÂRI 23 MİLYON TL
Trabzonspor yönetimi finansal başarısını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulübün Instagram hesabından dün yayımlanan BİZBİRİZ mesajında, Süper Lig'de 2019-20 sezonunda ilk 9 aylık mali bilançolara göre 23 milyon 228 bin lira kâr açıklandığı vurgulandı. Bu mesaj taraftarlardan da ilgi gördü ve destek yorumları yapıldı.
SÖRLOTH'A DAMAT ŞIKLIĞI
Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından giyim sponsoru Damat'a özel bir video paylaşıldı. Norveçli golcü Alexander Sörloth'un şık bir takım elbise ile tanıtımını yaptığı reklam oldukça beğenildi. Bordo-mavili kulüp ayrıca paylaşımında Sörloth'a da övgü yağdırarak, "Kralımız resmi giyim sponsorumuz Damat'ta" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.