Trabzonspor'a bir Pers daha!

Trabzonspor'a bir Pers daha! 1.92'lik stoper...

Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-1'lik skorla deviren Trabzonspor, ligin ilk yarısına lider girmenin hesaplarını yapıyor. Bordo-mavililer ligin 15'inci haftasında sahasında Denizlispor'u da devirerek zirve yarışındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Trabzonspor'da çalışmalar sürerken bir yandan da gündem de ocak ayında takıma katılması planlanan isimler üzerinde duruluyor. Bu sezon ligde oynadığı sadece 2 karşılaşmada kalesini gole kapatmaya başaran Trabzonspor devre arasında defans sıkıntısını çözmek istiyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Fırtına Hosseini gibi İranlı bir ismi daha takıma katmak için girişimlere başladı. İşte o isim ve son transfer gelişmeleri...

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermek istiyor...Süper Lig'de son olarak Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmış ve puanını 26 yapmıştı.Devre arasına lider girmek isteyen Trabzonspor'da gündem şimdiden transfer.Ocak ayında yıldız isimleri kadrosuna katarak sezon sonunda şampiyonluğa yürümek isteyen bordo-mavililerde defans sorununu çözmek için düğmeye bastı.

TRANSFER BÜTÇESİNDE SIKINTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde transfer konusunda kritik açıklamalarda bulunmuştu.Ağaoğlu, "Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor.Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız.Harcamanız gereken paranın üstünde bir para harcayarak transfer de yapsanız, ligi iyi bir yerde de bitirseniz Avrupa'da oynayamayacaksınız çünkü men cezası alacaksınız.Gelirlerin artması gerekiyor ki, transfer yapılsın. O yüzden ligimiz artık eskisi gibi değil. Bu konu da kamuoyu çok dikkatli olmak zorunda. Baskıcı bir anlayışa gidilmemeli" ifadelerini kullanmıştı...Dışarıdan transfer etmek yerine altyapıdan çıkarmayı tercih eden Trabzonspor, fırsat çıkarsa ocak ayında oyuncu alacak. Aksi taktirde herhangi bir hamle yapmayacak.

YENİ STOPER YİNE İRAN'DAN

Bu sezon 14 lig maçında sadece 2 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Fırtına, 1.92'lik ismi transfer etmek için girişimlere başladı.Bordo-mavililer kariyerini Esteghlal'de sürdüren Roozbeh Cheshmi ile ilgileniyor.İran Milli Takımı'dan Majid Hosseini'nin partneri olan 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Karadeniz temsilcisinin scoutları dün Esteghlal'in Shahin ile oynadığı maçı takip etti.Bordo-mavili yöneticilerin kısa süre içinde Cheshmi'nin kulübüyle masaya oturacağı belirtildi.Hosseini'nin olumlu referans verdiği başarılı stoper için Karadeniz temsilcisi cüzi bir rakam önerecek.Sözleşmesi sezon sonu biteceği için İran ekibi Esteghlal'in bu öneriyi kabul etmesi bekleniyor.Trabzonspor scout ekibi, Esteghal'in 26 yaşındaki stoperi Cheshmi'yi izledi. 1.92'lik savunmacının kulübüyle kontratı sezon sonu bitiyor.

Anahtar Kelimeler:
IranBordoTrabzonspor7Pers
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.