Trabzonspor  Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçti. Ndiaye transferine dair gelen soruyu da yanıtlayan Ağaoğlu, Ndiaye bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Sene başında hareketli bir pazar vardı ama şuan öyle bir hareketli bir pazar yok." diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu sona eren Kulüpler Birliği toplantısının ardından flaş açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu'nun en çok dikkat çeken açıklamalarından biri ise uzun süredir transfer iddialarının konuşulduğu Ndiaye ile ilgili olanlar oldu.

"NDIAYE GÜNDEMİMİZDEKİ BİR OYUNCUYDU"

Ağaoğlu Ndiaye hakkında soruları şu sözlerle yanıtladı, "Kim almış? Bilmiyorum... Türkiye'ye geldiği söyleniyor. Bunlar söyleniyor. Londra dediler, İstanbul dediler, Dakar'da olduğu söylendi. Tüm takımların transfere ihtiyacı var, Ndiaye bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Sene başında hareketli bir pazar vardı ama şuan öyle bir hareketli bir pazar yok."

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.