Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu yeniden başkan seçildi! 

Trabzonspor'da seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu, 1152 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonrası açıklamalarda bulunan başkan Ağaoğlu, "Ülke futbolunun sportif performansını daha ileriye taşımak adına en ağır sorumluluğu da ülke futbolu adına almaya ve bu sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımızdan tüm spor kamuoyu emin olabilir. Bunu kendimize görev adlediyoruz." ifadelerini kullandı

Trabzonspor'da seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu, 1152 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçimin ardından bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları:

Bu noktada hiçbir kulüp, bu başarısızlıklarda bizim payımız yoktur diyemez. Diğer kulüplerle birlikte, en ağır yük bize düşüyorsa en ağır yükün sorumluluğunu üstümüze alarak...Ülke futbolunun sportif performansını daha ileriye taşımak adına en ağır sorumluluğu da ülke futbolu adına almaya ve bu sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımızdan tüm spor kamuoyu emin olabilir. Bunu kendimize görev adlediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105