Trabzonspor formasını neden öptüğünü açıkladı

Burak Yılmaz, siyah-beyazlıların sosyal medya hesabının canlı yayın konuğu oldu. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, siyah-beyazlıların sosyal medya hesabının canlı yayın konuğu oldu. Kaptan, hakkında ortaya çıkan haberler hakkında konuşurken, Beşiktaşlı olmasına rağmen Trabzonspor ve Galatasaray armalarını neden öptüğüne de açıklık getirdi.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları şöyle;

Benim Beşiktaşlılığım babamdan geliyor, Babam Beşiktaş'da görev aldı. Oradan beri kartallık var.

Şimdi bir şey anlatacağım 'o kadar olur mu?' diyeceksiniz. Antalyaspor'da oynarken Süper Lig'in büyükleri beni istemişti. Başkan 'sen nereyi istiyorsan oraya vereceğim' dedi. Ben de ben 'Beşiktaş'ı istiyorum' dedim. Öyle Beşiktaş'a geldim, böyle Beşiktaşlıyım.

Şenol hoca Kore'den Trabzonspor'a gelmişti ben de Eskişehirspor'da oynuyordum, hoca beni aradı 'Seni istiyorum, kiminle görüşeceğiz' dedi. Ben de 'Beni ne yapacaksınız hocam?' dedim. 'Sen orayı karıştırma' dedi

Trabzonspor o zaman beni Türk futboluna kazandırmıştı, alt ligde oynayan bir oyuncuyu Süper Lig gol kralı haline getirdi. O yüzden Trabzonspor formasını öptüm.'' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
TürkEskişehirŞENOLSüper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.