Trondsen'in şok sakatlığının ardından Trabzonspor'da operasyon başladı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bordo-mavililerin yeni yıldızı Trondsen'in şok sakatlığı ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olması camiada moralleri bozmuş olsa da yönetim transferde gaza bastı. İşte Trabzonspor'un gündeminde olan yıldız isim ve menajerinin açıklamaları... | Son dakika Trabzonspor haberleri

Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Bordo-mavililer takıma yeni katılacak isimler için yoğun bir mesai harcarken sakatlık şoku ile karşılaştı.Bordo-mavililerin yeni yıldızı Trondsen antrenmanı yarıda bırakmış yapılan tetkiklerin ardından sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiği duyurulmuştu.

Norveçli yıldızın 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

TRABZONSPOR TRANSFERDE GAZA BASTI

Bordo-mavililer yaşanan sakatlık şokunun ardından çalışmalarına hız verdi.Trabzonspor'un transfer listesinin başında ise Bahia'da forma giyen Gregore yer alıyor.Brezilyalı yıldızın menajeri Decio Oliveira temsilciliğini yaptığı Gregore ile ilgili Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.Oliveira yaptığı açıklamada, "Bahia'dan randevu aldım. Trabzonspor onunla ilgileniyor. Bahia'dan cevap bekliyorum. Teknik direktör konusuna odaklandıkları için henüz cevap vermediler. Fakat Bahia'dan cevap geleceğine inanıyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşYILDIZAyDiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.