Yusuf ile devam

Adı Beşiktaş, Bursaspor ve Başakşehir ile anılan Yusuf Erdoğan’ın 2018’de bitecek sözleşmesi uzatılıyor. 25 yaşındaki oyuncunun ücretine zam yapılacak.

Adı Beşiktaş, Bursaspor ve Medipol Başakşehir ile anılan Yusuf Erdoğan, bordo-mavili takımda kalıyor. Yaşadığı sorunlar nedeniyle tedirgin olan oyuncuyu Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve Ersun Yanal ikna etti. 2018'de sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun yıllık aldığı 1 milyon 200 bin TL'lik ücreti iyileştirilip, mukavele uzatılacak.

BURASI YUVAM
Yusuf Erdoğan konu ile ilgili, "Benim yuvam, kalbim burada. 15 yıldır Trabzon'da yaşıyorum. Trabzonlu gibi hissediyorum kendimi. Bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Yakın zamanda inşallah yeni sözleşmeye imza atacağım" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
IleYUSUFDevam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.