ZORLU MAÇA AZ KALDI...

 7 MADDEDE TRABZONSPOR

KARAMAN'DAN YOĞUN TERAPİ
1- Ankaragücü maçında sakatlanan ve yoğun bir tedavi programı uygulanan Filip Novak ile Uğurcan Çakır'ın son anda riske edilmemesine karar verildi.
2- Sakatlığı geçen Trabzonspor takım kaptanı Jose Sosa, Galatasaray'a karşı forma giyebilmek için Arjantin'den özel antrenör getirip çalıştı.
3- Kupa maçındaki Ümraniye beraberliği moralleri bozarken, teknik direktör Ünal Karaman, oyuncularını toplantılar yaparak Galatasaray'a motive etmeye çalıştı.
4- Uğurcan'ın oynayamayacağının netlik kazanmasından sonra 18 yaşındaki kaleci Arda'nın özgüvenini yükseltmek için kaleci antrenörü Metin Aktaş özel çalışmalar yaptı.
5- Teknik direktör Ünal Karaman, kadro darlığı nedeniyle stoper Zargo Toure'yi orta sahada denedi. İran Milli Takımı'ndan dönen Hosseini'yi ise Hüseyin Türkmen'lesavunmada görevlendirdi.
6- Sakatlığı bulunan Pereira, takımın antrenmanını ziyaret ederek arkadaşlarınamoral verdi ve Galatasaray maçı için galibiyet sözü aldı.
7- Bordo-mavili yönetim Galatasaray maçının kazanılması durumunda özel prim verecek. Rakam ise 3 puan alınması halinde soyunma odasında açıklanacak.

Galatasaray'a karşı teknik direktörlük kariyerinde sadece üç karşılaşmaya çıkan Trabzonspor'un 52 yaşındaki hocası Ünal Karaman, bu mücadelelerde 1 galibiyet ve 2 yenilgi aldı.

7 MADDEDE GALATASARAY

BELHANDA'YA ÖZEL GÖREV
1- Babasını kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i Perşembe günkü cenaze töreninde Galatasaraylı futbolcular yalnız bırakmadı ve yönetim Adana'ya özel uçak kaldırdı.
2- Yardımcı antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Levent Şahin takımıTrabzonspor maçına hazırladı. Terim de cuma akşamı Florya'ya döndü.
3- Trabzon'a karşı cezalı Fernando'nun yerine iki aday var: Selçuk ve Donk. İki oyuncu da Hatay'la oynanan kupa maçına 11'de çıktılar ancak Trabzon derbisi düşünülerek 90 dakika sahada tutulmadılar.
4- Luyindama-Marcao ikilisi birbirlerine alışsın diye kupada 90 dakika birlikte oynadı.
5- Cezası nedeniyle 20 gündür sahalardan uzak kalan Diagne ekstra idmanlarla maça hazırlandı. Senegalli bugün tek forvet olacak.
6- Kanatlarda görev alacak Onyekuru ve Feghouli'den yapacakları ortalarla Diagne'yi beslemeleri istendi.
7- Ön libero sıkıntısı çeken Trabzonspor'u merkezden vurma görevi Younes Belhanda'ya verildi. Faslı 10 numaraya "Kaleyi gördüğün an şut çek" mesajı verildi.

Kariyeri boyunca Trabzonspor'a karşı toplamda 27 maça çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi gördü.

Galatasaray ve Trabzonspor TT Stadı'nda karşı karşıya geliyor...

Süper Lig'de haftanın maçı bu akşam TT Stadı’nda oynanacak... 19.00’da başlayacak dev buluşmaya iki takım da galibiyet parolasıyla çıkacak. Galatasaray'da Fernando ve Mariano forma giyemeyecek. Trabzonpsor'da ise Novak ve genç kaleci Uğurcan son anda kadrodan çıkartıldı.Bu akşam Türkiye'nin kalbi TT Stadı'nda atacak. Ezeli rakipler Galatasaray ve Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Lider Başakşehir'in bir hayli gerisinde kalan Cimbom mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak. Bordo-Mavililer de eksik olmasına rağmen zorlu deplasman öncesi çok iddialı.

SOSA BÜYÜK İHTİMALLE 11'DE
G.Saray'da kart cezalısı Fernando ve sakatlığı bulunan Mariano forma giyemeyecek. Trabzon'da ise ağrıları artan Novak ve kaleci Uğurcan kadroya alınmadı. Sosa'nın ile ilk 11'de oynaması bekleniyor..

Galatasaay ve Trabzonspor TT Stadı'nda kozlarını paylaşacak!

Süper Lig’de haftanın maçı bu akşam TT Stadı’nda oynanacak... 19.00’da başlayacak dev buluşmaya iki takım da galibiyet parolasıyla çıkacak. Galatasaray'da Fernando ve Mariano forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Novak ve genç kaleci Uğurcan son anda kadrodan çıkartıldı.

​SON MAÇLARDA TRABZON ÜSTÜN
İki takım ligde 92. kez karşılaşacak. Geride kalan 91 maçta Galatasaray 40, Trabzonspor ile 30 kez kazandı. Ancak Bordo-Mavililer ligdeki son 9 maçtan 6'sını kazandı. Cimbom ise bu süreçte 3 kez gülebildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.