Annelerinin kucağında yanmış halde bulundular

Bulgaristan'daki korkunç kazanın en küçük kurbanları!

Bulgaristan’daki korkunç kazanın en küçük kurbanları! Annelerinin kucağında yanmış halde bulundular

Dün sabah saatlerinde Bulgaristan'da yaşanan korkunç kaza tüm dünyanın yüreğini dağlarken, kazanın en küçük kurbanları 4 yaşındaki Luan ve Alban Ahmeti ikizlerinin annelerinin kucağında birbirlerine sarılı halde yanmış olarak bulundukları ortaya çıktı. Öte yandan, yine kazada can veren 27 yaşında Gazmand Ukali'nin ise doğum günü kutlaması için İstanbul'da olduğu ve evine döndüğü öğrenildi.

İstanbul'dan kalkan Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsü Softanın batısı Pernik kentine yakın Bosnek kötü bölgesinde dün gece saatlerinde yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra alev aldı.

46 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada 12'si çocuk 46 kişi yaşamını yitirdi. Yaralanan 7 kişi ise Sofya'da bulunan bir hastaneye kaldırıldı.

TÜM AİLE YANARAK CAN VERDİ

Korkunç kazanın en küçük kurbanları olan Luan ve Alban Ahmeti ikizileri ise annelerinin kucağında otobüsün camına yapışmış halde bulundu. Babalarının da içinde bulunduğu otobüste tüm aile yanarak can verdi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İÇİN İSTANBUL'A GİTMİŞ

Öte yandan araçta ölen 27 yaşındaki Gazmend Ukali'nin ise nişanlısı Albina Belluli ile doğum gününü kutlamak için İstanbul'a geldiği ve kutlamanın ardından evine döndüğü öğrenildi.

KAZADAN 7 KİŞİ KURTULDU

Araçtan yalnızca 7 kişi kurtulduğunu söyleyen Kuzey Makedonya Başkanı Zoran Zaev, kurtulan en genç yolcunun 15 yaşında olduğunu söyledi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.