İrem Sak'tan estetik itirafı

Başarılı oyuncu  İrem Sak sosyal medyanın en sevilen isimlerden biri takipçilerini her zaman heyecanlandırmayı başarıyor. Güzel oyuncu İrem Sak, önceki gün evinden bir programa konuk oldu. Samimi itiraflarda bulunan İrem Sak, estetikle ilgili soruya, "Burun ameliyatı geçirdim onu saklayamam hem de tam üç kere. Yapay durmuyor ama öncesi de felaket değildi" cevabını verdi.

İrem Sak'tan estetik itirafı

Koronavirüs salgınından korunma tedbirleri sürerken, bir televizyon programına katıdı.Güzel oyuncu İrem Sak idi. Delirmeye ne kadar kaldı sorusuna kendiyle konuşarak yanıt veren Sak herkesi güldürdü.

"ÜÇ KERE BURNUMDAN AMELİYAT GEÇİRDİM"

Sak estetikle ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi:

"Burun ameliyatı geçirdim onu saklayamam hem de tam üç kere… İlk ameliyatımdan sonra abimle çarpıştık ve tekrar ameliyat oldum. Ama sonuç iyi bence. Yapay durmuyor ama öncesi de felaket değildi. Burnumun içindeki sıkıntı sesimi etkiliyordu biraz da estetik anlamında düşündüm. Belki bir gün eski burnumu paylaşırım.

"ÜÇ KERE BURNUMDAN AMELİYAT GEÇİRDİM"

Sak estetikle ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi:

"Burun ameliyatı geçirdim onu saklayamam hem de tam üç kere… İlk ameliyatımdan sonra abimle çarpıştık ve tekrar ameliyat oldum. Ama sonuç iyi bence. Yapay durmuyor ama öncesi de felaket değildi. Burnumun içindeki sıkıntı sesimi etkiliyordu biraz da estetik anlamında düşündüm. Belki bir gün eski burnumu paylaşırım.

Anahtar Kelimeler:
GüzelBURUNİrem SakEstetik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.