Sevgilisine 4 milyon dolar kazandırdı

Liverpool ile Tottenham arasında oynana Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahaya dalan Kinsey Wolanski, çabuk gelen ünün şokunu yaşadı.22 yaşındaki Wolanski sahaya girdiğinde herkes onun protesto amaçlı bu eylemi yaptığını düşünüyordu ama gerçek farklı çıktı.Göğsünde bir cinsel içerikli film sitesinin reklamı bulunan bir mayo ile sahaya dalan kadın, apar topar dışarı çıkarılmıştı.Wolanski'nin bu eylemiyle söz konusu web sitesine 4 milyon dolar reklam geliri kazandırdığı ifade ediliyor.Bu rakamın ardında yatan şok gerçek ise, bu web sitesinin sahibinin erkek arkadaşı Vitaly Zdorovetskiy olmasıydı.Genç model, Rus asıllı ABD’li sevgilisi Vitaly Zdorevetskiy’nin kurduğu yeni porno sitenin reklamını yapmak için Wanda Metropolitano’da sahaya atlattı.Kinsey ile sevgilisi Vitaly’nin, iki hafta önce Türkiye’de tatil yaptığı ve Kapodakya’yı ziyaret ettiği de ortaya çıktı. Çift tatilde çekilen fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Ünlü bir Youtuber olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Zdorovetskiy, olayın ardından Instagram hesabında, “Benim hatun Şampiyonlar Ligi finaline girdi, seninle gurur duyuyorum, sen benim her şeyimsin” yazdı.Vitaly Zdorovetskiy, VitalyzdTv adlı Youtube kanalıyla tanınıyor. Şaka videolarıyla ünlenen Youtube yıldızının Mayıs 2019 itibarıyla 10 milyona yakın takipçisi bulunuyor ve videoları 1.65 milyar izlenmeye sahip.

Ayrıca genç kadının Instagram takipçi sayısı, eylemden 12 saat sonra 2 milyon kadar arttı.Kadının sevgilisi Vitaly'nin 2014 Dünya Kupası Finali'nde sahaya daldığı ve tüm stadyumlara girişinin yasak olduğu dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.